Vorige slide
Volgende slide

Zakelijk

Voor zakelijke opdrachtgevers kan ik maatwerk leveren. Serveerplanken voor in een restaurant, tapasplanken als relatiegeschenk, alles is bespreekbaar. Het mooie van maatwerk is, dat ik het logo van jouw bedrijf in de producten kan laten branden. Een duurzaam en tijdloos product met jouw logo erop, mooi toch?

Als je eenmaal mijn producten in gebruik hebt, kan ik periodiek langskomen om bijvoorbeeld de serveerplanken van je restaurant een opknapbeurt te geven. Dit noem ik de APK: Algemene Plank Keuring.

Samen kijken we naar de wensen en mogelijkheden. Op basis van die wensen, maak ik dan een offerte op maat. Stuur me een berichtje als je meer wilt weten.

Ervaringen

Tijdens mijn eerste gesprek met Richard was het mij al gauw duidelijk dat je goed en prettig zaken met hem kunt doen. Open houding, geïnteresseerd, luisterend en het talent om gedachten om te zetten van idee tot een werkelijkheid. Hij zuigt als een spons alle binnenkomende informatie in zijn brein op en via zijn handen stromen hier de mooiste en creatiefste oplossingen en producten weer uit. Behalve zijn talentvolle hand productie kan hij ook de juiste vragen stellen om tot het juiste en gewenste product te komen. En dat maakt hem uniek!
Translate »