Previous slide
Next slide

Voor zakelijke opdrachtgevers lever ik maatwerk. Serveerplanken voor in een restaurant, tapasplanken als relatiegeschenk, mooie broodplanken voor in een B&B, alles is bespreekbaar. Het mooie van maatwerk is, dat ik afmetingen en uitstraling helemaal kan aanpassen aan je wensen.

Daarnaast kan ik het logo van jouw bedrijf in de producten branden. Dit kan met je eigen, persoonlijke brandstempel, maar ook door het in de planken te branden met een laserprinter. Een duurzaam en tijdloos product met jouw logo erop, mooi toch?

Als je eenmaal mijn producten in gebruik hebt, kan ik periodiek langskomen om bijvoorbeeld de serveerplanken van je restaurant een opknapbeurt te geven. Dit noem ik de APK: Algemene Plank Keuring. Daarna zien ze er weer top uit en zijn ze weer beschermd met een onderhoudsproduct. Een garantie voor mooie, duurzame planken.

Samen kijken we naar de wensen en mogelijkheden. Op basis van die wensen, maak ik dan een offerte op maat. Stuur me een berichtje als je meer wilt weten.

Opdrachten

De Heeren van Dorth
Om hun "Spies Onwies" op een mooie manier te kunnen serveren, was De Heeren van Dorth op zoek naar een mooie plank.
De Heeren van Dorth - logo bij Review
Café De Tol
Café De Tol is een begrip in de Achterhoek en past qua sfeer perfect bij de uitstraling van de planken van HandHout.
De Tol transparant
Puur Annette
Voor het presenteren van lekkere hapjes en maaltijden, wilde Puur Annette graag mooie planken van HandHout.
Puur Annette
Eetcafé De Groes
Eetcafé De Groes serveert meerdere gerechten op eikenhouten planken van HandHout, waaronder hun befaamde hamburger.
De Groes
Bistro de Smederij
Deze nieuwe aanwinst voor het dorp Hengelo bereidt heerlijke grillgerechten, waarvan een deel geserveerd wordt op een HandHout plank.
Logo Bistro de Smederij_Zwart
Translate »