Betalen, Verzenden, Retourneren

Bestellen

Bestellen gaat via de webshop, tenzij anders is afgesproken. De bestelling wordt actief zodra de betaling is ontvangen. U krijgt een bevestigingsmail van uw bestelling. Deze kan ook in de ongewenste post terechtkomen. Ik werk samen met Mollie.nl voor een veilige online betaling. 

Verzenden

Zodra ik uw betaling heb ontvangen, worden de items zorgvuldig verpakt. De gemiddelde levertijd van de producten in de webshop is 2-4 werkdagen. U ontvangt een track-and-trace code als de bestelling op de post is gegaan. Een product dat speciaal voor u ontworpen wordt, heeft een langere levertijd. Uiteraard bent u ook van harte welkom in de werkplaats, om de producten met eigen ogen te zien en om ze eventueel meteen mee te nemen. Neem dan even contact met me op: 06-22787002

Retourneren

Als het product niet bevalt of als er iets mis mee is, kunt u het tot 14 dagen na ontvangst retourneren. Stuur me dan een mailtje hierover, met vermelding van ordernummer en besteldatum. U krijgt het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Alleen de retourkosten zijn voor uw eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte verzendtarieven de website van uw vervoerder.

De producten die in opdracht gemaakt worden, met speciale vormgeving en bijvoorbeeld met eigen logo in het hout gebrand, kan ik helaas niet retour nemen. Heeft u toch een klacht of heb ik iets niet goed gedaan, neem dan gerust contact op. We kijken dan samen naar de mogelijkheden.

Translate »